lördag 31 mars 2012

Aulin överens med Luleå

Jared Aulin har varit ett av de hetaste namnen, både i Allsvenskan men oxå på spelarmarknaden. Många Elitserieklubbar har nämnts i samband med Aulin och alla har undrat var han kommer att spela nästa säsong om inte Örebro går upp. 

Nu slipper vi spekulera mer. Jared Aulin är överens med Luleå Hockey om att spela för klubben nästa år.

Den 30 årige kanadensaren har varit stekhet under hela säsongen och har stått för 58 poäng på 49 matcher och verkligen bevisat att han hör hemma i den högsta serien.

Både källor i Luleå Hockey och Örebro bekräftar att kanadensaren nu är muntligt överens med Luleå. Men huvudpersonen förnekar bestämt att något skulle vara klart. För ett par dagar sen skrev Aulin på twitter att:

"INGENTING är klart för nästa säsong. Mitt fokus är på Örebro och jag kommer INTE skriva på innan säsongen är över."

Det väcker en stor fråga. Vad händer med Cam Abbott? Luleå har ju som bekant två "import" spelare i tvillingarna och det finns egentligen bara två möjliga skäl till varför man signar Aulin.

Det ena är att Cam och kanske också Chris har fått besked om svenskt medborgarskap. Så hoppas jag verkligen är fallet för det andra tänkbara skälet är att Cam inte kommer att spela mer ishockey.

Det skulle vara en enorm förlust för Luleå och en tragedi för Cam personligen. Alla som sett honom spela kan tydligt se kärleken han hyser till ishockey och Luleå som klubb. Men något är på gång med Cam, hans lägenhet är nu till salu i Luleå och varför så är fallet har jag ingen aning om i dagsläget men kommer att återkomma i ärendet.


2 kommentarer:

  1. Hur vet du att lägenheten är till salu???

    SvaraRadera
  2. Aulin överens med Luleå
    ?????????? han skrev på 2 års kontrakt med örebro, lol

    SvaraRadera