onsdag 25 april 2012

Hockeynonsens avslöjar: Motin klar för Örebro

HOCKEYNONSENS AVSLÖJAR:

Örebro har på något sätt (Läs Mikael Fahlander) lyckats övertyga Johan Motin att byta Timrå och Elitserien mot Örebro och spel i Allsvenskan nästa säsong. Motin är en riktigt bra back och tillhörde en av de bättre i Timrå under den gångna säsongen så att han nu kommer till Örebro är en riktigt oväntad övergång. Men Motin blir en fruktansvärt viktig pusselbit i Örebros bygge för nästa säsong.

Motin är den defensiva back som Örebro saknat i sitt lagbygge, en stabil back som är riktigt bra i det fysiska spelet. Motin var borta i AHL och ECHL under nästan tre säsonger innan han kom hem till Sverige och Timrå innan transferfönstret stängde. Han har även hunnit med en match i Edmonton Oilers och det här får ses som Örebros absolut bästa nyförvärv inför kommande säsong.

Övergången kommer att presenteras inom en eller ett par dagar officiellt.

Örebros backbesättning ser riktigt bra ut för att vara en klubb i Allsvenskan och målsättningen med nästa säsong är tydlig.


.


3 kommentarer:

 1. Förlåt, men "en av Timrås bästa backar"?
  Motin började okej men blandade och gav allt mer ju längre säsongen led och i Kvalserien var han i princip helt bänkad.
  Han är tuff i egen zon men under all kritik med pucken.
  Nej, en habil allsvensk back men inte mer.

  Tack för säsongen i rödvitt Johan och jag önskar dig all lycka i Örebro!

  SvaraRadera
 2. Örebros bästa nyförvärv?! Du måste skoja. Anonym back som inte bör lämna egen zon. Tror inte Timrå ville behålla honom.

  SvaraRadera
 3. En av Timrås bästa backar? Det måste ju vara ett skämt. Fanns ingen som ville se honom på plan i slutet på säsongen och i kvalserien..

  SvaraRadera