lördag 21 april 2012

Silly season bomben: Luleå försöker få hem "Homer"


HOCKEYNONSENS AVSLÖJAR

Ja det är givetvis ingenting klart med Tomas "Homer" Holmström men enligt en bra källa så håller Luleå på att se över möjligheten att få honom att flytta hem igen. Kontrakt med Detroit nästa säsong ser tveksamt ut och många röster höjs för att man inte ska ge honom ett till kontrakt där borta.

Hur stor är möjligheten att det faktiskt blir verklighet? Holmström är 39år, har gjort 15 säsonger i NHL och frågan är väl om han planerar för ett liv i Sverige efter karriären. Om han gör det kanske han kan omvärdera sin tidigare negativa inställning till att spela i Elitserien igen men jag är mer än tveksam. Det känns som ett enormt önsketänkande. Däremot skulle det ju vara tjänstefel av Luleå Hockey att inte undersöka möjligheterna till att få hem honom och det är enligt källor precis vad man gör.

MEN om det faktiskt skulle bli verklighet så kan man ju lungt säga att Luleå fyller upp med en spelare som saknades förra säsongen. Det är muskler, vilja och en inställning som inte många andra spelare har. Jag tror Holmström har tagit emot fler crosscheckingar och slashingar än vad som egentligen är möjligt för en människa att klara av med livet i behåll.

1 kommentar:

  1. "Homer" kommer inte hem. Ganska hundra på det efter att ha läst detta för nån månad sedan. Hade förhoppningar om att han vänder hem efter NHL spelet, men de förhoppningarna dog kan man säga.
    http://www.nsd.se/nyheter/lulea/artikel.aspx?ArticleId=6712101

    SvaraRadera