tisdag 1 maj 2012

Då kör vi!

Då var det dags att börja producera lite igen. Men det ska sägas, inte mycket intressant har hänt de senaste dagarna.

Såpan Borås rullar givetvis vidare, man deklarerade själva att nu är allt helt klart nr man styrde upp pengarna till det så omtalade ackordet. Men det i sig är ingen garanti för att man får spela vidare i Allsvenskan nästa säsong, det finns massa andra saker som också måste anses uppfyllda för att man ska beviljas licensen och vi får helt enkelt se vad som händer. Personligen tror jag inte att det kommer bli någon licens, det finns för mycket som talar mot detta, framförallt kravet på en sund ekonomi. Jag tror inte att man kommer chansa och ge Borås licensen om man inte kan visa med 100% säkerhet att inte förra säsongens fiasko upprepas.

Såpan Malmö Redhawks rullar också vidare, där är det inte direkt elitlicens som är det största problemet, där handlar det ju mer om att undvika en konkurs och det ser väl ut att gå sisådär. Kommer att finnas anledning att återkomma till Malmö under de kommande veckorna känns det som.


1 kommentar:

 1. Joakim Hellbergmaj 02, 2012

  Spännande värre, rent sportsligt sett så vill jag ha Malmö kvar i allsvenskan, det e roliga matcher mot dom.
  Borås eller Asplöven? Ja det känns som att Asplöven har mer att erbjuda än Borås.
  Det skulle vara kul med lite mer nytt blod i allsvenskan.
  Samtidigt så får vi inte glömma att norrlandshockeyn behöver ett lag i allsvenskan också.
  Dessutom är det inte mer än rätt att smålands och skåne-lagen också får långa resor, det är inte bara dala-lagen och stockholms-lagen som ska luffa runt i långa sträckor.

  Kul att du började skriva lite igen, blev lite tomt på allt läsandet.

  SvaraRadera