tisdag 12 juni 2012

Silly season: Sundsvall jagar Elitseriespelare

Det började som ett löst rykte från några olika källor och de senaste dagarna har jag knåpat ganska rejält för att försöka få bekräftat hur det egentligen ligger till. Det ser ut som att Sundsvall försöker få till en av de största skrällarna i silly season så här långt.

Klubben jagar just nu Per Hållbergs underskrift.

Att Sundsvall är intresserade kommer väl inte som någon skräll men att man aktivt jobbar för att knyta till sig Hållberg är en skräll och lyckas man? Ja då är det en sensation. Som jag har förstått det är det än så länge kontakt mellan Sundsvall och Hållbergs agent men det kommer nog klarna mer inom de närmaste dagarna.

http://gronvitasumo.blogg.se/ körde en intervju häromdagen med Hållberg och där pratade han om att Timrå skulle vara det bästa alternativet men att han även skulle kunna tänka sig spel i Allsvenskan. Nu verkar Timrå fylla sin sista backplats med Seb Erixon men jag tror att Timrå ändå hade valt att ta in mer spets än Hållberg oavsett om Erixon kommer hem eller inte. Då återstår egentligen bara Allsvenskan eller spel i Sundsvall, får familjen prioritet så kan det mycket väl öppna upp för spel i Sundsvall och det hade varit en värvning som Sundsvall hade mått otroligt bra av.

Vi får väl helt enkelt tillskriva värvningen till Sundsvalls nye "money man" om den blir verklighet. För jag tror inte Sundsvall har nog med eget kapital för att ha råd med en värvning av den här kalibern.

På twitter kunde man idag läsa att C. Persson kritat på för en säsong till, jag var dock slö och läste det i . Stålnackes blogg. Men en bra spelare som kommer att må bra av en säsong i ettan där han får mer speltid och ansvar. En bra förlängning av Sundsvall, kan man nu mata in Mattsson och ett par till namn så är Allsvenskan inte omöjlig att nå redan den här säsongen.

3 kommentarer:

  1. Sundsvall kommer aldrig mer nå Allsvenskan igen ,förhoppningsvis! Bästa som hände hockeyallsvenskan när dom åkte ur! Nu ska Borås ta klivet ner nästa säsong och bytas ut mot Vita Hästen, sen så är det en komplett serie!

    SvaraRadera
  2. Vita Hästen? Tillåt mig småle....

    SvaraRadera
  3. Hellre Vita Hästen sju dagar i veckan än Sundsvall. Vita Hästen drar iallafall folk!

    SvaraRadera