måndag 6 augusti 2012

Johan Eriksson om ispremiären

Jag lade ut ett kort inlägg direkt efter att Sundsvall avslutat sin träning, men passade även på att snacka lite med Johan Eriksson, en av få spelare som finns kvar i truppen från förra säsongen.- Det var egentligen inget svårt beslut att stanna i klubben, jag kände direkt att jag ville vara med och ta Sundsvall tillbaka till Allsvenskan och när de erbjöd mig ett kontrakt så var det inte något att fundera på. Ser man på laget vi har den här säsongen så känns det riktigt spännande, vi har många bra spelare och det är ett riktigt skönt gäng. 

Under träningen var det uppenbart att såväl Eriksson som hela Sundsvall Hockey sett fram emot att få gå på is igen.

- Visst känns det skönt att vara tillbaka på is igen, personligen så gick det väl sådär. Det märktes att det var ett tag sen man hanterade en puck och kontrollen var väl inte helt 100 idag, det blir förhoppningsvis bättre efter ett par pass. I början känns allting lite ovant men det är det här man tränar för hela sommaren så det är bara roligt att vara på isen igen. 

Sett till premiären så var det lite svårt att säga vem som såg piggast eller bäst ut. Spelarnas tröjnummer har nämligen inte släppts ännu och det var alldeles för många nya spelare för att vi på läktaren skulle kunna känna igen samtliga. Men sett till helheten så såg det riktigt bra ut och framförallt är hockeyn äntligen igång igen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar