onsdag 24 oktober 2012

Tips: Så slutar matcherna i Allsvenskan

Ingen full omgång med många lag som behöver vinster, antingen för att bryta negativa trender eller haka på i kampen runt något av strecken. Det är underbart med Allsvenskan, finns alltid något streck för lagen att slåss runt. Så här tror jag att det slutar:

Örebro - Karlskrona 1 

Det måste till en vinst nu för bägge lagen, men jag tror inte att det blir Karlskrona som bryter sin trend utan Örebro. Det här ska man inte tappa bort, även om Karlskrona visade på ett klart bättre spel i senaste matchen mot Leksand. Mer inför matcher finns att läsa Här, fick ett snack med Aulin. 

Oskarshamn - Södertälje 2 

Det är inte många lag som går riktigt bra i längre perioder. Oskarshamn spelade otroligt bra ett tag men har gått ner ett par snäpp. Södertälje är laget med klart bäst form just nu och jag tror att SSK förlänger sin segersvit. 

Malmö - Mora 1 

Brage fick vakta målet mot Örebro senast och då vann Malmö, senast lagen möttes i Malmö så var det Brage som stod.. Jag tror att Malmö kan bygga vidare efter segern mot Örebro och ta en till seger här. 

Djurgården - Troja 1

Så dåliga som senast kan inte Djurgården vara igen,, men Johner tillbaka så blir offensiven klart bättre. Har inte sett hurvida Landeskog kommer vara med men Djurgården får hoppas att han inte missar några fler matcher, han är en starkt bidragande orsak till att DIF börjat vinna matcher igen. Troja är farliga men bortaplan, på Hovet kommer bli jobbigt. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar