torsdag 29 mars 2012

Ikväll kan bli Rögles kväll

Rögle, som kvalade till kvalserien och som bara tog sig dit för att Oskarshamn lade sig och var horor kan vid vinst ikväll nästintill säkra kontrakt i Elitserien nästa år. Vem fan trodde det innan? Inte jag, inte du, förmodligen inte heller Röglespelarna heller. Rögle är lite som den tjocka tjejen på festen, hon fick komma men mest för att hon kände en snygg tjej och man var en person kort.

Rögle har faktiskt förtjänat sin plats i tabellen, precis som Djurgården har förtjänat sin. Det finns ingen som kan ta något från Rögle, man har genomfört kvalet på ett riktigt bra sätt och spelat en ishockey som jag inte trodde laget hade i sig.

Att se Rögle gå upp samtidigt som man är med och skickar ner sin klubb till Allsvenskan måste ju kännas lika bra och vara lika väntat för Djurgårdsspelarna som ett slag på käften från Himmelfarb.

Så ikväll håller vi på Rögle, hoppas att Djurgården torskar och sen är Djurgården varmt välkomna att åka buss runt Sverige nästa år till metropoler som Tingsryd, Oskarshamn och Leksand.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar