onsdag 28 mars 2012

Jobbigt läge för Sundsvall

Det som inte fick hända, hände. Sundsvall gick på en blytung torsk borta mot Borås och nu är det 4 poäng upp till en allsvensk plats. Vad ska man säga? Visst, Sundsvall går på lite folk och har många spelare med skador men det kvittar ju egentligen just nu, det blev förlust.

Räddningen för Sundsvall är att man just nu har en mindre match spelad. Vinner man den matchen är man med i det igen eftersom Borås och Karlskrona möter varandra plus att Sundsvall har Karlskrona hemma. Men det känns lite som att Asplöven eller något annat lag måste hjälpa Sundsvall ur den här knipan.

Det finns mycket att säga, mycket att skriva men det känns som att jag skiter i det just nu. Skiter just nu i hockey i ett par dagar framöver. Först gick Luleå åt helvete och nu ser det jobbigt ut för Sundsvall. Hockey kan vara världens bästa sport vissa gånger, andra gånger är det världens sämsta sport. Just nu känns det som att det senare ligger bra till hands.

Men det kommer ju nya matcher, nya säsonger. Dock tror jag att det här är avgörande för Sundsvall som förening. Division 1 är ett bottenlöst hål som nästintill är omöjligt att ta sig ur.

Sundsvall Hockey ger aldrig upp. Dags att den devisen uppfylls en gång till. Tre poäng, minst två mot Olofström är nästan ett måste. Förlust där så vettefan hur det här kommer att sluta. Inte bra är min gissning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar