måndag 26 mars 2012

Kvällens kvalserie

Viktiga matcher ikvällens omgång.

Sundsvall ligger fyra, en match mindre spelat än övriga men har inte råd att förlora poäng hemma mot Olofström, speciellt med tanke på att man har två riktigt tuffa bortakamper som kommande matcher. Kan Brage fortsätta att spela på samma nivå som han hållit under kvalserien kommer det här att gå vägen. Återkommer lite senare idag angående Brage och nästa säsong.

Borås ska och måste ta tre poäng mot Kallinge/Ronneby som inte imponerat på någon under serien. Trodde innan att det skulle bli ett lag som skulle kunna ta en del poäng men man har inte direkt skrämt slag på något av motståndarlagen. Skräll ikväll hoppas nog alla andra lag på för då blir det svårt för Borås att behålla sin allsvenska status.

Asplöven, överraskande serieledare just nu åker till Karlskrona för en riktig rysare. Det blir en match mellan Gusten Thörnqvist och Karlskronas offensiv. Men Asplöven är inte lika bra på bortais som man är i sin egen lilla islada efter att motståndarna fått sitta 2452 timmar i en buss, även om dom tagit flyget till Luleå för vidare resa mot Haparanda.

Så mitt tips?

1
2
1

Med en förhoppning om skräll i matchen mellan Kallinge/Ronneby och Borås.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar