tisdag 27 mars 2012

Pinsamt, bedrövligt och jävligt Djurgården

Sisådärja, Djurgården har nu officiellt sabbat hela säsongen och hela föreningen.

Det började som vanligt, man släppte in två mål och låg under, sen verkade man faktiskt vara på väg in i matchen rejält när man kvitterade till 2-2 med två sekunder kvar av perioden. Sen fick man powerplay och Challe tog timeout. Vad fan han sa har jag ingen aning om men med tanke på att TIMRÅ gjorde mål så kan det inte direkt ha fått effekt. Just coachsidan har väl inte direkt fungerat bländande i år. Challe insåg nog lite vart det här var på väg när han hellre stod och var barnvakt till Niklas Jihde i Viasat studion än klev in i båset. Istället skickade Djurgården in någon juniortränare, som säkert inte var helt efterbliven men han hade inte ett speciellt schysst utgångsläge.

Sen när allt gått åt helvete så tvingar man ner Challe i båset och den effekten har ju blivit....... Tjaaa...... Marginell?

Så nu kommer Djurgården att få lira sina bortamatcher i Gärdehov istället för Coop Arena och jag kan bara hoppas att soporna som såg till att vara med och skicka ner Djurgården stannar och försöker spela upp klubben igen. Men Ölvestad och gänget kommer väl hitta någon klubb som gärna värvar några avdankade föredettingar.

Hela säsongen har Djurgårdarna pratat om att dom minsann är "mesta mästarna" och för bra för Kvalserien. Det ska bara gå, vi är bättre än alla andra lag osv osv osv. Det ser vi ju prov på nu.

Nåja, starkt jobbat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar