tisdag 17 april 2012

Engstrand förstekeeper i LHC?

Har nu snokat och letat när det gäller målvaktsfrågan i LHC nästa säsong och det ska sägas, det är inte många som säger något och ännu färre som faktiskt verkar veta något.

Det jag har fått fram är något jag själv är lite skeptisk till. Jag har fått höra från olika håll att man kommer att satsa på Engstrand som förstekeeper nästa säsong och att Axel Brage kommer att vara backup. Skulle man våga satsa på den lösningen så känns den riktigt intressant. Men framförallt så sparar det in många hundratusenlappar i budgeten, att få bort Norrena och ta in Brage istället skiljer väl en sisådär 280-300 000 i lön varje månad.

Brage har jag följt på nära håll den här säsongen och det finns inget snack om att det kommer att bli en bra målvakt, ju mer han spelade i Sundsvall, ju bättre blev han. Hans kvalserie var magisk där han låg på 95-96% hela tiden och överglänste alla andra målvakter i serien. Engstrand känns spännande, han har gjort det riktigt bra när han har fått stå, men frågan är om han klarar av att leverera under en hel säsong.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar