onsdag 18 april 2012

LHC behåller EngstrandJag har ju under lång tid försökt knäcka frågan om hur Linköping kommer att formera sig på målvaktssidan nästa säsong. Inget som kanske är jättespännande men har blivit en fråga som stannat kvar i mitt huvud.


Det ser ut att bli en riktigt överraskande lösning på målvaktsfrågan i Linköping. Axel Brage har hela tiden nämnts som andremålvakt i nästa års LHC men nu ser Hemlin ut att ha tänkt om.

Nu säger källor med mycket god insyn i Linköping att klubben skrivit ett flerårsavtal med Christian Engstrand, man skickar Norrena till Finland och Andreas Andersson verkar bli den målvakt som kommer att dela målvaktsuppdraget med Engstrand. I förlängningen innebär det att klubben väljer att ha Axel Brage som tredjekeeper ännu ett år och var han kommer att spela är inget som verkar ha fått en lösning ännu. Jag har fortfarande inte lyckats bekräfta uppgifterna men källan är god.

Så kort och gott verkar det inte bli något nytt stort namn som Tellqvist eller Daniel Larsson och det kommer nog att spara in ganska många kronor när det gäller lönebudgeten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar