onsdag 11 april 2012

Fahlander fick rätt

Då var det klart, ni vet? Det där som absolut inte var klart enligt "Osten" men som var klart enligt Mikael Fahlander?

Linus Persson har nu signat med Luleå Hockey, en övergång som Fahlander körde ut på twitter för ett tag sedan. Då var han ute och cyklade och alla gick på när "Osten" gick ut och dementerade det. För er som följer Elitserien och framför allt Luleå Hockey var det nog ingen större överraskning att "Osten" var lite ovarsam med sanningen där. Han är ganska bra på den biten.

Men. Persson då? Jodå en bra spelare, 51 poäng på lika många matcher i Allsvenskan förra säsongen. Han har ett bra spelsinne och är en tillgång när det gäller powerplay. Frågan är bara: Vem ersätter han? Jag tippar på att han ersätter Meijer eller någon av de spelare som finns under kontrakt, Karlsson, Berglund kommer nog att lånas ut och där är Persson ett kliv uppåt för Luleå.

Men han känns inte som en spelare för de första två linorna och det är där jag saknar nyförvärv när det gäller Luleå so far. Hedman, Persson och Jakobs känns inte som några "leading line" spelare. Med undantag för att Hedman kan fungera som ett komplement i en andra lina, men nu måste "kanonerna" skrivas fast. Det måste tas in några spelare som kommer att bära laget poängmässigt nästa säsong,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar