fredag 20 april 2012

Hockeynonsens hockeygala del 1

Då var säsongen över. Dags att dela ut priser i några olika kategorier och hylla dom som hyllas bör. Här kommer del ett i min alternativa hockeygala:

Årets citatmaskin (Även kallat Aftonbladaren)

Mikael Fahlander.
Har levererat många klassiska citat den här säsongen och INGEN kommer nog glömma twittermonologen angående Rådbjer. En person som berör och upprör, speciellt om man är från Karlskoga.

Runner up:


Linus Klasen
Kom igen, att spela i Malmö för utmaningen, att han har en familj att försörja, att Oskarshamn är horor. Det finns ingen som levererar utan självinsikt som Klasen.

Årets jättebebis (Även kallad Klasen Trophy)

Anders Forsberg
Gnälligare människa får man leta, han kom som en "dark horse" i finalserien och passerade precis den runner up som kändes självskriven för utmärkelsen.

Runner up:
Linus Klasen
Kommentar överflödig.

Årets Kraschlandning (Även kallad Malmö Trophy)

Djurgårdens IF
Drömmen om SM guld fick bytas ut mot bortamatcher mot Tingsryd. Spelarna tyckte att man inte ens borde vara i  Kvalserien så nu får man vara i Allsvenskan istället. Dom som tippade Djurgården i Allsvenskan borde söka professionell hjälp om man inte håller på AIK.

Runner up:
Malmö IF
68 miljoner och sjua i Allsvenskan. Det räcker så.

Årets "Det här var ju en bra idé, men ändå inte" (Även kallad Värva Klasen Trophy)


Luleå Hockey. 
Laget såg ohotat ut när man malde sig genom grundserien utan att man ens såg speciellt störda ut av något lag. Men det glömdes bort att det finns ett slutspel också. Helt plötsligt såg Luleå ut som ett lag som inte ens hörde hemma där och blev mosade av serieåttan AIK. Att bara signa små, lätta spelare visade sig vara en sådär idé.

Runner up:
Malmö IF
68 miljoner och sjua i Allsvenskan. Det räcker så.

1 kommentar:

  1. Tror Mikael Fahlander stör sig mera på Karlskoga och karlskogabor än tvärtom, för att vara ärlig.

    SvaraRadera