torsdag 12 april 2012

Inte nu igen Malmö

Jag blir bara så jävla trött på allt som har med Malmö att göra. För första gången på riktigt länge kändes det som att Malmö började hitta rätt. Sylvegård verkar vara den enda vettiga människa som föreningen anställt de senaste tio åren. De värvningar som gjort kändes genomtänkta och bra, killar med anknytning till Malmö och inte en massa trötta slovaker. 

Men igår kom beskedet. Malmö kommer att genomgå en rekonstruktion eftersom man bränt sisådär 61.8 MILJONER av Hugos pengar. Hugo har tröttnat och dragit till någon skidbacke i Schweiz och vill inte ha något mer med klubben att göra verkar det som. 

Men 61.8 miljoner, plus ordinarie intäkter, för en sjunde plats i Allsvenskan och missad kvalserie.Det är bara pinsamt men framför allt tragiskt hur en klubb kan misskötas på det här sättet. Jag hoppades att Malmö var på rätt väg men just nu är bara allt som vanligt i Redhawks. 

 Nästa fråga blir ju: Kommer Malmö ens att klara sin elitlicens? Gör man inte det så kommer klubben att ryka all världens väg och då är det nog definitivt slutet för Redhawks. 

Klasen måste man alltså bli av med, men hur? Vilken klubb vill ta över det kontraktet och betala en halv miljon varje månad för KLASEN? Tjaaaaaaaaa kommer fan inte på nån. Malmö hade varit mitt svar om han nu inte redan hade kontakt där. Inga kommentarer:

Skicka en kommentar