måndag 9 april 2012

Olsson sågar sin trupp

Daniel Olsson är ganska öppen med sina åsikter om vilken kvalitet spelartruppen håller i det Sundsvall Hockey som föll i kvalet. Att kritiken kommer är lite roligt och något jag kommer att återkomma till lite längre ner.

Men iallafall. Så här säger Olsson själv om sina spelare:

- Det kommer bli ett brutalt uppvaknande för en del av spelarna när telefonen inte ringer lika flitigt som dom har hoppats.

Vidare säger Olsson även:

- Rent krasst så är det så att om man kommer sist i serien och femma i kvalet så har man spelare som inte håller för den här nivån.

Det är givetvis helt sant det han säger. Det är flera spelare i truppen som egentligen inte ska spela i Allsvenskan. Men vem är ansvarig för att det skrevs kontrakt med dessa spelare då?

Daniel Olsson jobbade tillsammans med Magnus Holmvall under hela sommaren och en bit in på säsongen med just spelartruppen. Att man skriver kontrakt med spelare som man nu säger inte håller för Allsvenskan är ju minst sagt, märkligt. Hur man sen kan gå ut och såga spelarna efter säsongen när man ansvarat för att ta samma spelare till klubben är ännu märkligare och visar ytterligare på att det finns fundamentala brister i organisationen.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar