söndag 1 april 2012

Sundsvalls ödesmatch

Idag kan allt avgöras. Sundsvall tar emot Kallinge/Ronneby på hemmais och MÅSTE vinna för att fortfarande kunna spela i Allsvenskan nästa år. Förlust i eftermiddag och katastrofen är ett faktum, Sundsvall spelar då nästa säsong i division 1.

Sundsvall har problem i sitt spel just nu. Det började så bra mot Asplöven i första matchen när man tydligt såg skillnaderna mellan division 1 och Allsvenskan, Sundsvall hade en extra växel som man lade i när det började dra ihop sig. Men skador och andra problem har påverkat laget märkbart, man ser tröttheten hos spelarna och det vinnande attityden har börjat försvinna ur laget.

Nu måste man samla ihop sig och inse att det ges inga fler chanser, man måste gå ut och spela för klubbens existens. Många pratar om Borås och att Sundsvall förmodligen kan klara sig kvar genom att Borås tappar sin elitlicens, det är ju trevligt om det är så. Men många glömmer bort att Sundsvall i så fall måste passera två lag i tabellen för att det ens ska bli aktuellt.

Kommer att vara på plats i Gärdehov idag och förhoppningsvis kan racet fortsätta in i de sista omgångarna. Sundsvall tar emot Karlskrona nästa match och sen avslutar man med en bortamatch i Haparanda.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar