söndag 20 maj 2012

Nu kör vi igen!

Har varit lite off i uppdateringen under några dagar men nu jävlar kör vi igen!

Inte mycket nytt har hänt, två nya spelare i Sundsvall Hockey är det som finns att notera. Sammy Gustafsson, målvakt från Kiruna och Pontus Dunesius från Borlänge har båda kritat på kontrakt för nästa säsong, i Sammys fall blev det 1+1, Pontus skrev på för ett år.

What to say? Har dålig koll på båda killarna men har bollat frågan till några av dom som brukar ha koll, ja Jimmy Stålnacke men även några andra och Sammy Gustafsson ska tydligen vara riktigt bra. Något som backas upp av hans stats från förra säsongen. När det gäller Dunesius så är han lovande och har producerat ganska bra på division 1 nivå. Ska bli intressant att se om han kan komma upp en nivå och spela till sig en Allsvensk plats, antingen i Sundsvall om man går upp eller någon annan klubb.

Rykten florerar konstant runt Sundsvall och andra klubbar nu. Men klara förluster just nu är Oscar Johansson som övergav skeppet och drog till Borås. Samma skit kan man tycka men lycka till Oscar! Gustaf Lindvall stod väl för den mer förvånansvärda övergången, han spelar i Västerås nästa år. Måste kännas extra kul för Brage som ägde första spaden och nu ser ut att bli tredje keeper i Linköping. Men men, det går fort i ishockey.

1 kommentar: