lördag 12 maj 2012

Första positiva nyheten för Sundsvall

Nu har Sundsvall Hockey presenterat sin nya lösning på tränarsidan inför nästa säsong. Det blir Daniel Olsson som fortsätter som huvudtränare men han har inte längre Svedberg vid sin sida utan Sundsvall satsar på en ny lösning.

Stefan "Linkan" Lindqvist går in som assisterande tränare och sportchef. En lösning som var föga överraskande med tanke på hur många gånger "Linkan" synts på Gärdehov i slutet av säsongen, ofta i sällskap med Magnus Holmvall. Lindqvist var sportchef i Timrå men fick gå från klubben under förra säsongen men det känns som en positiv och spännande lösning att han nu kommer arbeta i Sundsvall Hockey.

Det är precis vad Sundsvall behöver, en organisation som är proffsig och som på allvar visar att man siktar högre än tidigare år. Där känns "Linkan" som ett steg i helt rätt riktning.

I veckan som kommer har Magnus Holmvall aviserat att man kommer att börja presentera spelare till truppen, välbehövligt om inte Johan Eriksson ska få en sjukt jobbig säsong. Om det blir några gamla namn från fjolårets trupp eller helt nya namn är inget Holmvall ville kommentera. Men jag återkommer med mer info under veckan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar