onsdag 9 maj 2012

"Klara" besked från Sundsvall Hockey

Igår var det tydligen ett styrelsemöte för Sundsvall Hockey, man kom väl fram till ungefär att, jooovisstserruatt en tränare behöver vi ju ha. Man är i "slutfasen" av förhandlingarna med en tränare, förmodligen blir det då Daniel Olsson som fortsätter sin hastigt inledda tränarkarriär. Inget ont i det, tycker Daniel gjorde ett bra jobb med laget, hoppas bara att man tillsätter en mer rutinerad tränare också så Daniel Olsson har någon som bollplank för om Svedberg också får nytt kontrakt så blir det lite av en blind leder en annan blind. Två orutinerade tränare är kanske inte det bästa och det syntes under vissa skeden av matcherna att det saknades en rutinerad tränare som styrde upp skeppet när det började storma.

När det gäller spelarsidan så är det ganska exakt som jag skrev igår, Man ligger lågt och ser hur många spelare man kan få behålla från förra årets trupp. Mattias Wennerberg och Niklas Zetterström är två namn som Sundsvall gärna behåller. Wennerberg är det väl mest tveksamt med eftersom han fortfarande inte fått 100% klartecken från läkarna att fortsätta sin karriär. Sen finns det också ett intresse från Björklöven när det gäller Wennerberg och frågan är väl hur han ser på det hela, att flytta hem till sin hemstad och lira hockey eller stanna i Sundsvall, mycket beror nog på vilket lag som erbjuder den bästa lösningen utanför hockeyn.

Sen finns det några andra namn från förra årets trupp som är aktuella, mer om det i ett annat inlägg.Men väldigt få faktiska svar kom från mötet igår och det verkar fortfarande vara väldigt flytande och löst. Synd


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar