tisdag 8 maj 2012

Vad händer i Sundsvall?

Sundsvall Hockey måste jag säga har valt en väldigt annorlunda stil för sin satsning mot Allsvenskan. Än så länge har EN spelare skrivit på. Vilket känns lite märkligt med tanke på att vi är i maj månad och de flesta lag har fyllt på sina trupper ganska rejält.

Men det som är ännu märkligare är bristen på information. Man skulle se över vad som gick snett och presentera vilka förändringar man skulle göra, det arbetet startade direkt efter matchen mot Asplöven enligt Sundsvall Hockeys ordförande. Det är ju bra att man gör det, men vad har hänt efter det? Absolut ingenting. Min gissning är att man går och väntar ut spelarna som var i laget ifjol och hoppas på att vara där och hugga de spelare som inte får erbjudanden från andra klubbar, men det är en strategi som känns lite sådär. Man måste ju redan nu ha bestämt sig för vilka man vill ha, ge dom ett hyfsat kontrakt och få deras namnteckning på ett kontrakt redan nu.

Det är många medlemmar och supporters som går och undrar över vad som händer med laget i deras hjärta och än så länge vet ingen någonting överhuvudtaget. Det här är lite vad som har varit Sundsvalls signum, det händer väldigt sällan något utan man ska se över saker och ting, men man kommer sällan till skott.

Nu är det dags Sundsvall! Förändra organisationen, ta in en väldigt handlingskraftig, rak person som styr upp skeppet och tar ut kursen mot Allsvenskan. Gör klart med spelare TIDIGT så att man kan börja få ihop truppen så snart som möjligt. För det här börjar bli pinsamt.

Sundsvall Hockey 2012/2013 i dagsläget:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar