fredag 29 juni 2012

Det här med Borås

Som alla vet vid det här laget så blev det precis som jag skrivit tidigare, Borås fick inte elitlicensen och flyttas därmed ner till division 1. Sista ordet är dock inte sagt eftersom Borås har tid på sig att överklaga beslutet och sen skall den överklagan också behandlas.

Inget nytt där alltså. Det som jag reagerar lite över är hur Borås valt att framställa det i media. "Allt är klart" "Det blir Allsvenskan nästa år" och liknande kommentarer till media har varit standard från alla i föreningen. Visst, man måste tro på att man ska klara det men att tro på något och att överdriva/ljuga för dom som finns i och runt föreningen tycker jag är lite väl mycket.

Man skriver kontrakt med en mängd spelare under intrycket att det kommer att bli spel i Allsvenskan nästa säs. Nu står helt plötsligt ett flertal spelare utan kontrakt och i princip alla andra lag i Allsvenskan har redan fyllt sina trupper, det är inte okej. Jag tror att vi kommer få se några spelare i division 1 som är alldeles för bra för att spela där nästa säsong eftersom alternativen är extremt begränsade för spelarna i Borås.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar