fredag 15 juni 2012

Joakim Mattsson överens med Sundsvall

Det har varit mycket nytt i Sundsvall Hockey så här långt, de flesta spelarna från förra säsongen har varit på jakt efter en ny utmaning inför nästa säsong och det har varit få som varit öppna för en fortsättning. Några få har varit det och all heder till dessa. Johan Eriksson bland annat som skrev på när ingen annan skrivit på, Zetterström som stannar bör också nämnas.

Men nu säger källor med väldigt bra insyn i Sundsvall att även centern Joakim Mattsson är överens med klubben om en fortsättning nästa säsong. Mattsson som fortfarande är ung, 22år och har några matcher i Elitserien bakom sig skulle vara en riktigt vass spelare att ha i ettan. Han var assisterande kapten förra säsongen och är en otroligt nyttig spelare ute på isen. Lite av en retsticka som tar ett enormt ansvar i defensiven och perfekt för Sundsvall att få in en, trots hans ringa ålder ändå rutinerad center.

Det finns säkerligen några förbehåll eller klausuler om Mattsson blir erbjuden kontrakt i Allsvenskan eller utomlands men ser man på de Allsvenska trupperna så finns det inte många centerplatser öppna och det öppnar för att Mattsson trummar vidare ett år i Sundsvall och försöker hjälpa klubben att gå upp till Allsvenskan igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar