torsdag 12 juli 2012

Johansson "klar" för Asplöven

Har fått nu från två olika håll att Oscar Johansson och Asplöven är överens om ett kontrakt över nästa säsong. Vilket borde innebära att han är "klar" för Asplöven men inte helt klar om man följer det resonemang som verkar finnas bland journalister idag.

Johansson har ju varit flitigt omnämnd här på bloggen så hans historia kan ni redan. Han skrev på för Borås, Borås flyttades ner och Asplöven tog Borås plats. Att några killar skulle gå från Borås till Asplöven var väl inte helt oväntat och nu sägs Johansson vara en av dessa spelare.

Huvudpersonen är fåordig när jag frågar honom om Asplöven:
- Jag kan tyvärr inte ge någon kommentar till det.

Johansson själv var ju tydlig i sin intervju med Dagbladet att det är Allsvenskan han vill spela i och det finns inte många andra lag som har platser kvar.

Om det nu är så att Johansson är överens med Asplöven så vill jag bara säga: Grattis till att du har blivit utlandsproffs och tack för tiden i Sundsvall!

3 kommentarer:

  1. Hur är det ställt med bloggens geografikunskaper? Man får aldrig bli häpen men märkligt är det när man tror att Asplöven finns i Finland och skall spela allsvenskan i Sverige.

    SvaraRadera
  2. Nu var det ironi och lite raljerande över att spelarna ska bo i Torneå enligt vad jag hört:)

    SvaraRadera
  3. Och allt man hört är så sant så det är värt att skriva ner utan att först kolla upp hur mycket som ligger i det.

    SvaraRadera