onsdag 8 augusti 2012

Två till ska in

Sundsvall ska ta in en forward och en till back säger "Linkan" till Dagbladet. Det ska bli en back med rutin och förmodligen en högre åldre än vad som nu finns i truppen.



Då väcks ju frågan, vilka kan komma ifråga? Ser man lokalt så finns det ju egentligen två backar som stämmer klockrent in på Sundsvalls kravbild. Per Hållberg och Anders Eriksson, Hållberg har ju intresse från Allsvenskan, Eriksson verkar inte ha speciellt mycket på gång enligt intervjun med Allehanda. (Läs den här) Han skulle vara en toppspelare i ettan och en spelare som verkligen skulle kunna leda sitt lag ute på isen. En bra förebild för de unga killarna och mängder med viktig rutin när det drar ihop sig efter jul.

Hur det ser ut när det gäller lagbygget kommer jag nog att få återkomma till med tanke på att det är två platser kvar att fylla. Men så här långt måste jag ändå säga att det ser riktigt bra ut för Sundsvall. Man har hittat en bra målvakt i Sammy Gustafsson, på backsidan har man Dean Moore, Johan Eriksson, Philip Bruggiser med flera, När det gäller forwards ser det riktigt bra ut med Hertzberg, Mattsson, Zetterström, Quist och eventuellt Wennerberg. Kan man krydda upp laget med två spelare av högre klass, ja då måste man säga att "Linkan" och Holmvall gjort ett imponerande jobb den här sommaren. Ett jobb som förhoppningsvis innebär att Sundsvall tar sig tillbaka efter bara ett år i division 1.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar