torsdag 9 augusti 2012

Luleå vann säsongens första match

Ja det var väl direkt ingen högoddsare att Luleå skulle åka upp till Haparanda och relativt enkelt avfärda den allsvenska nykomlingen Asplöven. Matchen slutade 4-0 och roligast i det hela var väl att Cam Abbott fick noteras för sin första poäng sen hans problem med hjärnskakningen börjadeLäser att många är till sig över att Gunnarsson gjorde 1+1 och nu är ingen längre oroad över att man tappat Elias Fälth. Jag säger så här: Kul att han fick göra poäng men allt annat hade varit en skandal när man möter ett lag som inte hunnit spela ihop sin ALLSVENSKA trupp ännu. Att han gör poäng där säger absolut noll när serien startar.

Gunnarsson hade även en helt fantastisk start på förra säsongen för att sen nästan helt försvinna så jag är inte direkt lugnad av att han gör 1+1 mot Asplöven. Han är en otroligt lovande back, inget snack om saken men Fälth lämnar ett stort hål bakom sig med flytten till HV.

Träningsmatcher säger ju faktiskt noll och ingenting så vi får vänta ett par månader och se om Gunnarsson kan ta över Fälths roll, men det krävs mer än ett par poäng mot Asplöven.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar