tisdag 21 augusti 2012

Johan Eriksson efter Sundsvalls premiärmatch: "Det kommer bli bättre"

Då var även Sundsvall Hockey igång med sitt matchande. I sin första match för säsongen ställdes Sundsvall mot Hudiksvall på bortais. Det blev inte direkt någon klang och jubel föreställning för "De blå" som föll med 4-1. Målskytt i Sundsvall blev nygamle Gustaf Thorell som satte dit ett friläge. 
Jag fick en liten pratstund med Johan Eriksson efter matchen som var missnöjd men inte alltför nedslagen. 
- Det är en typisk premiärmatch kan man väl säga. Vi har ett helt nytt lag och det kommer att ta tid för oss att spela ihop allt men vi gör ingen katastrofal match. Tre av målen är lite slumpartade så det känns inte som att vi var långt ifrån, men vi skapade för lite och brände de flesta lägen som vi faktiskt lyckades skapa. 

Hur var matchen? Sett till ert eget spel? 
Vissa sekvenser är jättebra där ute men överlag så saknas det tempo, både i handleder och huvuden. Men vi är inne i en tung träningsperiod nu och det märktes. Vi krånglar till det lite för mycket för oss själva. Det saknas timing i spelet helt enkelt. 

Ni är ett helt nytt lag den här säsongen, hur märktes det idag? 

Visst kommer det att ta tid för oss att hitta våra roller ute på isen och även att hitta varandra. Men det kommer mer och mer, vi har många timmar kvar på is innan det blir skarpt läge. Överlag så känns allting bra, det är ett bra lag med många bra killar och vi kommer bara bli bättre ju mer tid vi får ihop. VI måste ha tålamod och ge det tid. Det finns ingenting att stressa upp sig för. 

Så här spelade Sundsvall: 

Eriksson - Bergström
Hertzberg - Qvist - Lövgren

Bruggeisser - Thorell
Franzén - Nordlander - Lagerström

Moore - Östman
Persson - Mattsson - Dunesius 

Larsson
Thorell - Zetterström - Fahlander
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar