tisdag 21 augusti 2012

Sundsvall bekräftar Thorell

Då var det HELT klart om man ska använda sig av den skalan. Eller kanske definitivt klart? Ska kolla upp det där, Men alldeles nyss offentliggjorde Sundsvall Hockey att Gustaf Thorell skrivit på ett nytt kontrakt, precis som jag kunde avslöja igår. 
Jag skrev om det igår (Här). Gustaf Thorell blir den forward som fyller den öppna platsen Sundsvall har haft. Den platsen har varit vikt åt en mer meriterad och rutinerad forward vilket man ändå måste säga att Gustaf är trots sin ringa ålder. 

Stefan Lindqvist är nöjd med det senaste tillskottet:

- Det är en klasspelare för oss som verkligen kommer att tillföra kvalitéer med sin intensitet och speed. Vi är glada att han blev kvar här och nu hoppas vi att han stannar hela året säger "Linkan" till Sundsvalls hemsida.

Kontraktet som Thorell har skrivit under innehåller en klausul som säger att fram till den 15:e oktober får Thorell bryta kontraktet för att istället spela i Elitserien, Allsvenskan eller utomlands. Så det blir en svettig väntan med tanke på att det redan funnits intresse från såväl allsvenska lag som utländska. 

1 kommentar: