tisdag 21 augusti 2012

Ikväll börjar det!

Det har varit enormt många spelare som lämnat, enormt många har anslutit så det är omöjligt att veta exakt var Sundsvall står. Men ikväll spelar laget iallafall sin första träningsmatch. 
Det är Hudiksvall som står för motståndet och spelplatsen är Glysisvallen i Hudiksvall. Sundsvall drar ner dit med i stort sett fullt lag, där bara Edlund och Nordin saknas i laguppställningen. 

Visst, det kommer inte gå att dra några större växlar på matchen ikväll, oavsett resultat. Träningsmatcher är träningsmatcher. Det som ska bli intressant är väl mest vilka formationer som Daniel Olsson väljer att matcha. På forwardssidan finns det ju onekligen gott om folk som konkurrerar om speltiden och vilka som får förtroendet i de första två formationerna kommer bli intressant. 

Men förutom det så kommer det nog inte att komma några svar. Var Sundsvall står i jämförelse med andra lag i division 1 kommer vi att få svar på först när säsongen börjat. Det ser dock onekligen väldigt intressant ut i laget och skönt att matcherna är igång. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar