söndag 5 augusti 2012

Mattsson har kritat på

Den 15:e juni kunde jag "avslöja" att Mattsson var överens med Sundsvall om en fortsättning i klubben ( Läs här ). Nu kör mr Stålnacke ut att det är "helt klart" och det tvivlar jag inte en sekund på.

I samma inlägg skriver han även att Wennerberg nu är friskförklarad av läkarna och kommer gå på is med laget, vilket jag fått bekräftat av källor i Sundsvall.

Otroligt viktiga spelare för Sundsvall, Wennerberg har hunnit samla på sig mängder med rutin och kommer förmodligen att bära "C" på tröjan i år. En riktig ledare på isen och väldigt omtyckt av sina medspelare förra säsongen. Han var en ledande spelare på allsvensk nivå för Sundsvall och kommer nog vara en dominant spelare i ettan. Nu återstår det ju givetvis att se om kroppen håller för Wennerberg och de första passen kommer nog avgöra om det blir spel eller inte. Dock talar det mesta för att det faktiskt blir fortsatt spel enligt källor i klubben.

Det kommer även Joakim Mattsson att vara. Han har visserligen blivit en mer defensiv center de senaste säsongerna men en säsong i ettan kan nog påminna honom om var målet är beläget.

Med Mattsson och Wennerberg behöver Sundsvall bara kasta in en bra ytterforward typ Hertzberg så har laget en lina som håller Allsvensk klass. Det kommer bli avgörande när det börjar dra ihop sig efter jul.

En klassback in sen ser Sundsvalls lag riktigt, riktigt bra ut. Om man når målsättningen att gå direkt upp igen återstår att se men förutsättningarna börjar onekligen se bra ut.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar