lördag 25 augusti 2012

Spelarna som kommer få sitt "genombrott" i Elitserien

Gjorde en lista tidigare över spelare som jag tror kommer få sitt genombrott i Allsvenskan. Här kommer en likadan lista över spelare i Elitserien jag tror kommer få sitt genombrott. Alltså spelare som inte är "stjärnor" eller förmodade stjärnor som värvats in, helt enkelt spelare som inte fått så mycket uppmärksamhet ännu.



1. William Karlsson - HV71

Fick givetvis hjälp av att kampera ihop med Broc Little i Västerås men William är en spelare som kommer klara sig alldeles utmärkt i en annan omgivning. Smart, snabb på skridskorna och visade upp ett brett register redan i Västerås. En utmärkt värvning av HV och tror att han kommer producera riktigt bra även på den här nivån. 

2. Robin Jacobsson - Luleå

En av mina absoluta favoriter förra säsongen i Allsvenskan. Ett "monster" när det kommer till fysiken men ändå bra speluppfattning och rörlighet. Stod för en bra säsong i Tingsryd och var en av Allsvenskans bästa backar, finns ingenting som talar mot att den här säsongen kommer bli minst lika bra. Han kommer att ge Luleå den tyngd som saknades i försvaret under förra säsongen. 

3. Oscar Alsensfelt - Modo

Att försöka konkurrera ut Gerber om första spaden var inte en lätt uppgift ifjol för Alsenfelt och han lyckades inte heller. Men en riktigt bra målvakt som kommer att ta chansen som dykt upp i Modo. Han konkurrerar med en målvakt som inte är speciellt namnkunnig och kommer kunna ta stora steg framåt med utökad speltid. 17 matcher i fjol gjorde det svårt för honom att verkligen visa vad han går för. 

4. Joakim Nordström - AIK

Gjorde ett bra JVM förra säsongen och var bofast i AIK:s A-lag, men utan att stå ut och synas allt för mycket. En klok spelare som kommer att fortsätta ta steg i sin utveckling, det här kan mycket väl bli säsongen som han slår igenom på den här nivån. Har haft en sommar på sig att bli lite tuffare och lägga på sig lite mer muskler. Kändes lite väl lätt i vissa situationer ifjol. 

5. Viktor Lindgren - Rögle

Har visserligen ett par säsonger i Elitserien bakom sig för några år sedan. Men oj så Viktor har utvecklats i Rögle. En av mina favoriter under förra säsongen tillsammans med Jacobsson. Det är en enorm arbetsinsats varje match från Viktor och han har även börjat producera framåt. En perfekt spelare för alla lag, jag tror att han trots sin ålder kommer att få ett genombrott i år. Även utanför Ängelholm, för där lär han vara en publikfavorit redan nu, det utgår jag från utan att veta. 

4 kommentarer:

  1. My family members every time say that I am killing my time here
    at net, but I know I am getting experience all the time by reading such pleasant articles.
    My website: Cheap YouTube Views

    SvaraRadera
  2. I know this if off topic but I'm looking into starting my own weblog and was wondering what all is required to get setup? I'm assuming having a
    blog like yours would cost a pretty penny? I'm not very internet smart so I'm not 100% sure. Any tips or advice would be greatly appreciated. Appreciate it

    Here is my page ... taobao agent

    SvaraRadera
  3. Good day very cool blog!! Man .. Beautiful .. Amazing .
    . I'll bookmark your web site and take the feeds also? I am satisfied to find so many helpful info here within the publish, we need develop extra techniques in this regard, thanks for sharing. . . . . .

    My blog :: mehran muslimi blog

    SvaraRadera
  4. Do you have a spam problem on this website; I also am a blogger, and I was wondering your
    situation; we have created some nice methods and we are looking to trade techniques with other folks, be sure to shoot me an e-mail if
    interested.

    Feel free to surf to my blog post - videos joung porn

    SvaraRadera