fredag 17 augusti 2012

Sundsvall nära drömvärvning

Att Gustaf "Gurra" Thorell har varit förlorad för Sundsvall efter att laget åkte ur Allsvenskan har stått klart i princip hela våren och sommaren. Thorell, som har meriter från Elitserien och Allsvenskan kändes som självklar att han skulle söka nya utmaningar i en annan klubb, Men nu verkar det helt plötsligt som att Sundsvall är med i matchen igen. 


Det har verkligen florerat en mängd olika rykten och klubbar när det gäller Thorell under den här "silly season" svängen. Jag tycker att det är märkligt att ingen klubb har plockat upp honom ännu, han var en av Sundsvalls absolut bästa spelare under säsongen och dök upp till jobbet varje match. Jag tror inte att någon spelare jobbade hårdare eller åkte mer skridskor än Thorell och det var ett par elitserielag som fick upp ögonen för forwarden som ju varit i Färjestad och gjort elitseriematcher där. 

Men efter att Sundsvall åkte ur så har det varit tyst runt många av spelarna och det verkar ha tagit udden av allt intresse för de flesta av killarna. Thorell ryktades så sent som igår att vara nära Asplöven och där finns fortfarande intresse enligt källor men nu ska även Sundsvall ha blandat sig i leken. 

Klubben har samlat ihop sina ekonomiska resurser och erbjuder enligt insatta källor en lön som med div 1 mått mätt är riktigt, riktigt bra. 

Blir det så att Sundsvall säkrar även denne Thorells namnteckning så har laget en forwardsuppsättning som inte många andra lag i ettan kan konkurrera med. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar