lördag 29 september 2012

Linköping tar tre poäng, trots Steen.

Alexander Steen var en starkt bidragande orsak som låg bakom Modos seger senast mot HV71. Men jag tror inte att man ska dra några stora växlar på det, HV71 gjorde en riktig plattmatch och Linköping är i riktigt bra form. 

1+2 blev Steens facit i Modos 3-1 seger mot HV71, en riktigt bra insats av honom det måste man säga. Men om man tror att det kommer bli någon enkel resa för Modo nu så misstar man sig, Linköping är ett riktigt starkt hemmalag och jag tror Modo får det svårt. Sen måste man ju också säga att Modo vann med 3-1 mot HV71, efter att ha spelat nästan en hel period med en man mer på isen. 

Linköping har målkungen i Elitserien så här långt, Carl Söderberg har bjudit på stor ishockey och visat att han är en toppspelare. Lite oväntat att han haft en så pass hög utdelning ändå, men effektivitet är få förunnat. 

Nyckeln för Modo kommer vara att lyckas spela tätt och organiserat i egen zon, att bjuda på så mycket som man gjort i matcherna innan HV håller inte. Det kommer att bli riktigt intressant att se hur man får till det i defensiven idag. 

Mitt tips går till Linköping, jag tror att hemmaplan kommer vara avgörande, plus att formen på Linköping är riktigt bra. Modo kommer att få kriga rejält om man ska lyckas ta hem några poäng. 

4 kommentarer:

 1. Jag tror inte jag läst en enda positiv rad om modo på den här bloggen. och det tippas förlust varje gång!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har absolut inget emot Modo. Men Linköping på hemmaplan tror jag inte Modo klarar av. Läs tipset inför elitserien så ser du att jag hade Modo ganska högt upp.

   Modo har haft problem i inledningen av serien, mycket tack vare skadorna man ådrog sig.

   Radera
 2. Bra tippat ;) Bättre lycka nästa gång!

  SvaraRadera
 3. Hoppas Modovinsten gav insikt. Bättre lycka nästa gång!

  SvaraRadera