lördag 29 september 2012

Månadens lag i Elitserien

Igår var det Allsvenskan, idag har turen kommit till Elitserien. Även här kommer jag ta ut månadens lag. Här kommer mitt lag med spelare som varit bäst så här långt. 

Målvakt: 

Martin Gerber - Rögle

Har verkligen gjort det han kunnat för att nykomlingen Rögle ska få en så bra start som möjligt den här säsongen. Gerber har levererat på en stabil nivå under hela inledningen på säsongen och har varit en av lagets absolut bästa spelare. 

Backar: 

Richie Regher - Modo 

7p på 7 matcher och kanadensaren har fått en perfekt start på säsongen. Har visat att han kommer bli en tillgång i Modos offensiv. En imponerande start på säsongen för Regher och en riktigt bra insats även i kvällens match. 

Pavel Skrbek - Luleå 

Jag och säkerligen många andra ifrågasatte den här värvningen. Jag var ärligt talat tveksam till om Skrbek fortfarande kunde spela ishockey, men som han har gjort det. I Luleå har många varit bra men Skrbek har bjudit på ett fantastiskt backspel och även inblandad i mycket offensivt. 
Forwards: 

Carl Söderberg - Linköping 

Ett månadens lag utan Söderberg finns inte. Den start han fått på den här säsongen är osannolik, det känns som att han gör mål på precis alla lägen han får just nu. En av Linköpings absolut bästa spelare och en favorit till att ta hem skytteligan efter den här starten. 

Bud Holloway - Skellefteå

Andra säsongen är svårast brukar alla olyckskorpar säga, men Holloway har börjat den här säsongen precis lika bra som han avslutade den förra. Han kommer vara med i toppen av poängligan även den här säsongen och han måste vara en av Skellefteås bästa förvärv på många år. 

Joel Lundqvist - Frlöunda

Lagkapten Lundqvist har lett sitt Frölunda, inte bara med sitt hårda arbete på isen utan även produktionsmässigt. Den här säsongen har innehållit det mesta för Joel som visar vilken otroligt skicklig hockeyspelare han är i sina bästa stunder. 

2 kommentarer:

 1. En månadens lag utan

  *** ALEXANDER STEEN ***

  finns inte eller är felaktig.

  Killen har 6 poäng på 3 matcher och är överj-vla dominant både offensivt och defensivt. Överlägset bäst i Elitserien, tom jämfört med Holloway. Söderberg kan jag lätt hålla med borde vara i listan då han är en riktig måltjuv.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du svarade just på din invändning. Ett månadens lag innebär att man måste varit med under iaf större delen av månaden. Sen att han varit fantastisk de 3 matcherna är en sak, hade det varit veckans lag hade han absolut varit med:)

   Radera