lördag 22 september 2012

Örebro tar tre poäng

Imorgon är det en ganska lugn hockeydag, full omgång gick idag i Elitserien och Allsvenskan matchade lite också. Nu återstår bara Tingsryd och Örebros match innan omgången är komplett och nej, det blir ingen skräll. 

Inför säsongen var det många som höjde på ögonbrynen när jag tippade Tingsryd i botten av tabellen men det börjar faktiskt se ut som att det kommer vara där Tingsryd kommer hålla till. Tre matcher, tre förluster och nu ställs man mot Örebro. 

Viktor Fasth kommer väl med all sannolikhet att vakta målet för Tingsryd och det är såklart en jätteförstärkning för laget. Men det är inte på målvaktssidan problemen varit så här långt, man har en bra målvakt i Zajkowski och återigen, en spelare gör inte den skillnaden. Fasth kommer att behöva några matcher för att vara i form igen och även om han är i form så måste Tingsryd göra mål för att vinna matcherna. 

Örebro förlorade inledningsmatchen mot Malmö men har sen dess börjat hitta formen. Det är många pusselbitar som ska falla på plats för laget, man har byggt nytt i powerplay exempelvis och även nya målvakter. Men överlag är man ett klart bättre lag än Tingsryd och jag är övertygad om att Aulin, Wiklander med flera kommer bärga tre poäng till Örebro. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar