lördag 22 september 2012

Asplöven vann nykomlingsmötet

Asplöven visar att hemma i Haparanda så kommer man att vålla problem för många lag. Idag var det Karlskrona som kom på besök och det var Asplöven som gick segrande ur mötet mellan de båda nykomlingarna. Segersiffrorna skrevs till 4-2 efter bla två mål av Anton Gustafsson. 

Asplöven som inledde serien lite knackigt mot Bofors har ryckt upp sig spelmässigt och man har snabbt fått lära sig att spela på allsvensk nivå. Premiären var inte alls bra, men nu har Asplöven så smått börjat vänja sig vid att vara i Allsvenskan. Idag var det Anton Gustafsson som blev hjälten för Asplöven med sina två mål. Det var 1-1 efter första perioden och ganska jämnt i skottstatistiken mellan de båda lagen men sen var det Asplöven som fick utdelning på sina chanser när man gjorde 2-1 genom Oscar Johansson och 3-1 genom nämnde Gustafsson. 

Men Karlskrona reducerade till 2-3 genom Jimmie Svensson och satsade på att nå en kvittering, dock utan att lyckas. Istället skickade Anton Gustafsson in sitt andra mål för kvällen och stängde matchen. Så tre poäng till Asplöven och man håller jämna steg med många av de mer etablerade lagen i tabellen. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar