söndag 2 september 2012

Sundsvall avslutade SCA cupen med ett platt fall

Det var som vanligt i princip fullsatt i Gärdehov när Sundsvall och Timrå ställdes mot varandra i derbyt. Men den här gången blev det inte någon spänning, Timrå kunde relativt enkelt vinna med 5-0 (0-1, 0-4, 0-0)


Matcherna innan mot AIK och Modo gjorde att det låg en viss förväntan i luften hos Sundsvalls supportrar och säkerligen även hos spelarna. Men det blev snabbt ganska uppenbart att 3 matcher på 3 dagar, mot elitserielag var mer än vad hemmaspelarna orkade med. Borta var den energi och skridskoåkning som Sundsvall visade upp under de första två matcherna. "Det var helt tomt i tanken" var något flera spelare sa efter matchen, vilket är förståeligt. 

Så det blev en ganska enkel seger för Timrå som inte var speciellt störda under någon del av matchen. Detta till trots så måste jag ändå säga att SCA cupen var något som verkligen gav hopp inför säsongen som kommer. Kan Sundsvall fortsätta med sitt spel under serien så kommer inte många lag att kunna stå emot, Daniel Olsson verkar ha fått ihop sitt lag och fått sin spelidé att fastna hos spelarna. 

Jag tycker att Sundsvall kan vara mer än nöjda med årets upplaga av SCA. Inte bara spelmässigt, arrangörsmässigt likaså. Många har pratat i positiva ordalag om turneringen och lagen verkar väldigt nöjda med allt. Starkt jobbat och kul att se att Sundsvall bygger vidare trots att man föll ur Allsvenskan. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar