fredag 21 september 2012

Tips; Så slutar lördagens matcher

Det blir en ganska intressant omgång, Luleå möter AIK för att försöka befästa sig i toppen medan AIK försöker hitta rätt och ta säsongens första seger. Modo tar emot Rögle i en intressant match och Timrå ska försöka vinna efter 60min. 

Luleå - AIK 1 

Toppen mot botten, jag tror att Luleå kommer ta revasch på AIK efter slutspelet förra säsongen. Luleå är i bra form och på hemmaplan tappar man sällan poäng. 

Skellefteå - Växjö 1 

Skellefteå har inte direkt imponerat så här långt, en seger på tre matcher är lite svagare än man hade förväntat sig. Men tror att man kommer besegra Växjö och börja hänga på i toppen. 

Timrå - HV71 2

Här tar Timrås svit stopp, det här kommer nog inte att gå till förlängning vilket Timrå lyckats med i alla sina tre tidigare matcher, HV71 vinner efter full tid. 

Modo - Rögle 2 

Modo har problem, man gör visserligen mål men defensiven har varit bedrövlig. Rögle kommer stärkta av sin första seger och jag tror att man skräller även här. 

Brynäs - Linköping 2

Brynäs har kryssat på i inledningen precis som Timrå. Linköping ser riktigt vassa ut och blev nästintill rånade på två poäng senast mot Luleå. Tror på bortaseger här, Linköping är i bättre form. 

Färjestad - Frölunda 1 

Frölunda gjorde en mäktig vändning mot Modo men har fortfarande enorma problem i defensiven, det kommer Färjestad kunna utnyttja och ta tre poäng. 

1 kommentar:

  1. Saik-Växjö en klar 2:a. Med A-jun i ES vinner man inga matcher.

    SvaraRadera