fredag 28 september 2012

Troja nere på jorden igen

Det blev platt fall för Troja när man ställdes mot Örebro, det var inga större problem för bortalaget som enkelt kunde vinna med 7-2 och ta över serieledningen. 

Det var ganska självklart innan matchen, Bengtsberg skulle behöva följa upp sina tidigare strålande insatser med ännu en stormatch för att Troja skulle ha chansen i den här matchen. Men Johan Wiklander, Jared Aulin och Patrick Yetman såg till att Trojamålvakten nog kommer drömma mardrömmar inatt. Efter 6.28 i den tredje perioden fick Bengtsberg kliva av och då hade Örebro redan hunnit med att göra sju mål, vilket gav Bengtsberg en räddningsprocent runt 65, inte bra alls. 

Örebro som inledde med en förlust mot Malmö har sen dess visat prov på vilket bra hockeylag man är. Bortamatcher, hemmamatcher, det spelar ingen roll för Örebro som bara kör. Johan Wiklander måste vara alla målvakters mardröm just nu, sju mål på sex matcher gör att han just nu är en storfavorit till att vinna skytteligan. Jared Aulin ligger på samma poäng som Wiklander när det gäller totalen, 10 var har båda spelarna gjort och det är helt klart att det finns offensiva kvalitéer i Örebros lag som många andra lag i Allsvenskan saknar. 

Vad ska man egentligen säga om matchen då? Det finns inte så mycket att säga om en match som slutar 7-2 mer än att det var en maktdemonstration från Örebro som visar att laget kommer tillhöra den absoluta toppen även den här säsongen. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar