fredag 28 september 2012

Månadens lag i Allsvenskan utsett.

Jag bestämde mig för att inte hålla på med veckans lag utan i slutet av månaden helt enkelt ta ut månadens lag. Det är lite mer intressant att se vilka som varit bra under en längre tid. Så här kommer det första månadens lag i hockeynonsens historia. 

Målvakt: Joel Gistedt - Karlskoga

Det var tufft mellan många målvakter här, Bengtsberg låg riktigt bra till men kvällens insats drar ner betyget lite. Gistedt har verkligen tagit chansen han fått i Karlskoga, 1.00 i GAA och en räddningsprocent på 96.00 är galet bra. Det var inte lätt i Rögle förra säsongen och det var många som bara väntade på att Joel skulle lyckas, i inledningen på den här säsongen har han verkligen lyckats. 

Backar: 

Emil Djuse - Södertälje 

Nej, Södertälje har inte varit speciellt bra men det har Emil Djuse varit. 18år gammal så bjuder han på ett spel som lovar gott för framtiden. Att han sen ligger fyra, lika många poäng som tvåan och trean i SSK:s poängliga gör inte direkt saken sämre. 

Kevin Kapstad - Leksand 

Har varit riktigt bra inledningsvis, en riktigt bra back som tillför bra spetskompetens till Leksand. En riktigt bra back som visat prov på sin spelskicklighet, även stått för 6p. 

Forwards: 

Johan Wiklander - Örebro

Har inlett serien strålande, han öser in mål och visar att han verkligen är sugen på att ta hem poängligan i år. Tre mål idag och sju mål totalt på sex spelade matcher, lägg till tre assists också så förstår man hur bra han varit. 

Jared Aulin - Örebro 

Örebros superkanadensare kom tillbaka till Örebro den här säsongen för att han hade "unfinished business" som han själv uttryckte det, har kommit tillbaka bättre än någonsin. Han har kommit igång riktigt bra tillsammans med kedjekamraten Yetman och kommer att leda Örebro även den här säsongen. 

Victor Backman - Västerås 

Vicor Backman har verkligen tagit många kliv framåt till den här säsongen. Förra säsongen tillbringades i Borås utan att göra några större avtryck, men den här säsongen har inletts strålande. Victor visar att han vill bli bättre hela tiden och har fått utdelning, sju poäng på sex spelade matcher. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar