onsdag 3 oktober 2012

Kniven mot strupen för SSK mot Karlskrona

Viktig är bara förnamnet på matchen ikväll, Södertälje ställs mot Karlskrona och är i princip piskade att ta tre poäng för att återvinna lite mark i tabellen. Ett smart drag av SSK är att man idag ger fri entré till matchen och föreningen själva går ut med att starten inte är acceptabel, ett bra initiativ som visar fansen att man vill förändra saker. 

Södertälje får dock klara sig utan NHL-spelare, Hagelin och Read hoppas man få spelklara till matchen mot Tingsryd den 9:e oktober, men laget som man ställer på isen ikväll är starkt nog för att kunna ta en trepoängare. 

En spelare som hemmalaget verkligen kommer att få se upp med är Kent McDonell som ansluter till Karlskrona, en riktigt bra spelare på den här nivån och han kommer kunna bidra enormt mycket till nykomlingen Karlskrona, en intressant spelare och han kommer nog bara bli bättre och bättre ju fler matcher han får i kroppen. 

Södertälje måste få till skärpan, man måste sätta några av de målchanser man trots allt skapar. Jag tycker att Örebromatchen ändå var ett fall framåt, trots förlusten. SSK hade klart häng på Örebro och pressade seriens just nu bästa lag hela matchen, det är ett bra tecken inför ikväll. 

Jag tror att SSK tar den här chansen, tar tre poäng och får tillbaka lite harmoni i hela föreningen. Skulle man förlora kan det här mycket väl vara sista matchen för Strömwall som tränare, vilket jag hoppas att man kan undvika. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar