torsdag 11 oktober 2012

Luleå var dåliga - Växjö var sämre

Luleå vann med 4-1, vilket var bra. Förutom segern var det väl inte mycket mer som var speciellt bra, Fabricius gjorde iofs en bra match, men Luleå var bleka enda trösten var väl att Växjö var ännu blekare. 

Efter en seger med 4-1 så borde det mesta vara bra och de flesta av spelarna brukar ha gjort en bra insats. Riktigt så tycker jag inte att det var i Luleå ikväll, det var riktigt uselt fram till att Fabricius räddade Luleå med en styrning fram till 2-1 sen tog det bara 10sekunder innan man gjorde 3-1 och punkterade matchen. Men innan det var det en riktigt dålig hockeymatch offensivt sett, för båda lagen. 

Många lägen som missades, många lägen som rann ut i sanden och det var ganska dålig kvalité överlag i passningsspelet. Men Luleå hade maginalerna med sig ikväll och typiskt för ett lag i botten så hade Växjö det inte. Men när Växjö gjorde 1-1 så hade man verkligen chansen för Luleå var inne i en dålig period av matchen och lyckades inte med speciellt mycket. 

Luleå har känts långt ifrån den form man var i under European Tropy och inledningen av säsongen. Matchen mot Timrå kändes som ett steg i rätt riktning och man hade stunder av bra spel mot HV71. Men nu kändes det som att Luleå var tillbaka i det lite hafsiga spelet där man inte lyckas skapa offensivt i någon större utsträckning. Men förhoppningsvis kan laget känna att det målskyttet lossnade lite och ta det med sig i nästa match. 

Stort plus till Fabricius som var Luleås bästa spelare ikväll, även Vikho gjorde det bra och det känns som att många spelare trivs i "Fabbes" sällskap. 

Målskyttar för Luleå: 

Fabricius (Jonsson, Vihko) 

Chris Abbott (Cam Abbott) 

Anton Hedman (Gunnarsson, Kilström) 

Joonas Vihko (Fabricius, Hirschovis) Inga kommentarer:

Skicka en kommentar