torsdag 11 oktober 2012

Tips: Så slutar matcherna i Allsvenskan

Intressanta matcher i Allsvenskan imorgon, Örebro möter Leksand i en riktigt intressant match, Mora och Troja brakar samman, Tingsryd mot Djurgården, många matcher som ska bli riktigt roliga att följa. Så här tror jag att det slutar

Tingsryd - Djurgården 2 

Jag tror att Djurgården stärktes av matchen i Örebro, trots tappad ledning så lyckades man ta sig samman och få med sig en vinst. Tingsryd är i bra form men här ska Djurgården kunna ta tre poäng. 

Örebro - Leksand X 

Två bra lag, båda i ganska bra form och med många bra spelare. Det kommer bli en viktig match mellan målvakterna och det blir nog en väldigt jämn match, krysset känns nära till hands. 

Bofors - Karlskrona 1 

Bofors är ett riktigt vasst lag på hemmaplan och segern mot Malmö senast är imponerande. Karlskrona har det lite jobbigt med skador och jag tror att det här blir tre poäng till Karlskogalaget. 

Mora - Troja 2

När ska det egentligen börja lossna för Mora? Det känns som att man inte får ut speciellt mycket ur sina spelare just nu. Troja överpresterar nästintill och det imponerar att laget inte fått någon nämnvärd svacka än så länge. Man hänger på i toppen och jag tror man visar sig starkast här. 

Oskarshamn - Almtuna 1 

Känns som en klockren etta, Oskarshamn är inne i ett bra stim just nu och ligger tvåa i tabellen. Almtuna är i botten och får det svårt här. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar