torsdag 4 oktober 2012

Modo fortsätter att övertyga

Modo vann kvällens match mot Luleå på ett övertygande sätt. Även om resultatet blev 3-2 så kändes segern aldrig riktigt hotad, en stor del i segern hade Alexander Steen som återigen hittade målet. 

Alexander Steen och Modo fortsätter att samla poäng, idag var det Luleå som fick se sig besegrade i en spelmässigt jämn match men Modo var det bättre laget sett över tre perioder. Luleå känns som att man kommit in i en svacka efter den fantastiska starten på säsongen, idag var det återigen ganska bleka insatser överlag, Jens Jacobs och Johan Gustafsson undantaget. Framför allt Jacobs stod ut i Luleå ikväll, han gjorde ett mål och spelade vackert fram Koivisto till Luleås andra mål. 

I Modo var det Ritola som stod ut mest, han gjorde en riktigt bra match idag. Alexander Steen gjorde som en äkta målskytt brukar göra, var relativt anonym i spelet men klev fram och satte dit ett viktigt mål för Modo. 

När det gäller Luleå så är det lite mer slarv än vad man är van att se, det slarvas med grundläggande saker. Jag trodde knappt mina ögon när jag såg att det var Abbott som missade backchecken på Steens mål, även passningsspelet var slarvigt idag. Det är små skillnader men avgörande, sen måste Luleå se till att sätta dit de chanser man får men just nu känns det som att man inte har flytet med sig. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar