torsdag 4 oktober 2012

Tips: Så slutar matcherna i Allsvenskan

Imorgon blir en riktig höjdpunkt när Oskarshamn ska försöka åka till Örebro och ta tre poäng. Oskarshamn har sett otroligt bra ut och det kommer bli en bra match. 

Örebro - Oskarshamn 1 '

En riktigt intressant match med formstarka Örebro mot oberäkneliga Oskarshamn. På förhand känns det som en oviss match, Oskarshamn blandar och ger litegranna när man varvar fantastiska matcher med klart sämre insatser. Jag tror dock att Örebro bygger vidare på sin svit och tar hem det till sist. 

Leksand - Djurgården X 

Djurgården måste förr hellre än senare få ihop spelet och göra tre bra perioder i en match. Det borde vända, det kommer säkert att vända men frågan är när? Leksand är ett riktigt bra lag, i bra form och det kommer bli tufft och tätt. 

Almtuna - Malmö 2 

Malmö är ett märkligt lag, det såg så bra ut inför säsongen och jag tycker även att det sett ganska bra ut under säsongen men resultaten har uteblivit. En niondeplats i tabellen är inte godkänt, man ställs mot ett Almtuna som är totalt respektlösa i alla sina matcher. Det är verkligen ett lag som vägrar att ge upp, man svarar för den ena vändningen efter den andra och kan aldrig riktigt räknas bort. Men Malmö ska vara starkare och ta en efterlängtad seger. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar