tisdag 16 oktober 2012

Tips: Så slutar matcherna i Allsvenskan

Blev två jämna matcher idag som slutade med kryss efter ordinarie tid i bägge matcherna. De här matcherna är härligt ovissa, spännande och svåra att tippa. Men skam den som ger sig, ibland har man rätt. Här kommer mina tips. 

Örebro - Västerås 1 

Det börjar bli dags för Örebro att bryta den negativa trenden på hemmaplan och även att ta en trepoängare. Västerås är riktigt bra just nu men det känns som att Örebro kommer förvalta hemmaplansfavören. Pratade även med Jared Aulin idag som lämnade ett positivt besked, han kommer att spela mot Västerås efter den obehagliga smällen han fick mot Leksand. Otroligt viktigt för Örebro. 

Leksand - Bofors 1 

Det här kommer bli en rysare, Leksand är i bra form och slog Örebro på bortaplan senast, Bofors bara kör och imponerar så här långt. Joel Gistedt har varit ett riktigt utropstecken i Bofors, det blir en intressant match i matchen mellan lagens bägge målvakter som båda håller en otroligt hög nivå. Tror ändå Leksand tar det här, men är det oavgjort i tredje med fem minuter kvar, då ändrar jag mitt tips. För där är Bofors alltid giftiga och har en obehaglig förmåga att lyckas forcera in ett segermål. 

Troja - Malmö 2

Malmö imponerar inte, Troja har imponerat men det känns som att man tappat lite av farten man hade i inledningen av serien. Det blir lätt så med en lite tunn trupp, orken tryter lite och Malmö är i grund och botten ett bättre lag. Jag tror på Malmö här trots den svaga trend laget är i. 

Almtuna - Södertälje 2 

Almtuna är märkligt nog mycket bättre på bortaplan den här säsongen och hemma har man inte lyckats få till det ännu, Södertälje ångar på och har fått in otroligt viktiga förstärkningar i Read och Hagelin. Det kommer att resultera i tre poäng mot Almtuna, men säker kan man aldrig vara när det kommer till Almtuna. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar