torsdag 18 oktober 2012

Tips: Så slutar matcherna i Allsvenskan

Fredag imorgon och intressanta matcher på många håll men min höjdarmatch är ändå Karlskoga-Örebro, det brukar alltid vara härliga matcher med känslor och kamp. 

Karlskoga/Bofors - Örebro 2

Enormt svårt att förutspå den här typen av matcher, det blir så många faktorer som kommer in med alla känslor och all nerv. Men Bofors är ett fruktansvärt starkt hemmalag och man viker aldrig ner sig. Men Örebro är ett bra bortalag och har många offensiva vapen som verkligen kommer att testa Gistedt. Örebro visade senast mot Västerås att man har förmågan att besegra alla lag i serien. Bofors imponerade i 2.5 perioder mot Leksand och borde ha fått med sig poäng. Men jag ger Örebro en svag fördel i den här matchen. 

Södertälje - Troja 1

Södertälje har verkligen fått en nystart och ser starka ut, vinsten mot Almtuna var knapp men ett styrkebsekd att man ändå lyckades stänga matchen. Troja har tappat lite fart sen inledningen av serien och ser lite trötta ut, föll senast mot Malmö och kommer få det riktigt svårt även här. 

Mora -. Almtuna 1 

Det här ska Mora vinna, man har börjat plocka poäng nu och Almtuna på hemmaplan ska bli tre poäng. Det är dock livsfarligt att underskatta Almtuna vilket Oskarshamn fick lära sig i Almtunas senaste bortamatch.

Oskarshamn - Tingsryd 1 

Oskarshamn lämnade försvarsspelet hemma när man åkte upp till Haparanda, man lyckades dock till sist vinna med smått osannolika 6-5, Tingsryd har fått enorm hjälp av Viktor Fasth som har gett en trygghet till TAIF i defensiven. Men man måste börja producera framåt, man gör ganska precis 2 mål framåt per match och det är för lite. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar