torsdag 18 oktober 2012

Fortsatt tungt för Karlskrona

Ny tränare, samma resultat som förut. Karlskrona föll i dagens match också men den här gången känns det inte som något konstigt, Djurgården på bortaplan är en match de flesta lag kommer tappa poäng i. 

Dom som hoppades på en omedelbar reaktion efter tränarbytet blev besvikna, även om jag inte tror att det var speciellt många som verkligen trodde att Karlskrona skulle ta tre poäng ikväll. Ett Djurgården som har börjat hitta formen och spelet är ingen lätt uppgift för något lag och att DIF tog tre poäng här var helt programenligt. 

Det finns några saker man måste snäppa upp i Karlskrona, 18min i utvisningsbåset, nästan en hel period gör inte att man får förutsättningarna man behöver för att kunna vinna matcher. Men Djurgården gjorde det bra, speciellt i den andra perioden när man gick från 1-0 till 4-0 innan Karlskrona kunde få hål på Pickard och göra 4-1. 

När det gäller Djurgården så känns det som att man fick den injektion man så desperat behövde när Landeskog tog plats i laget. Hans betydelse är enorm, en smart spelare som är riktigt komplett i sitt spel både när det gäller offensiven och defensiven. Han har höjt Djurgården ett par nivåer och nu känns det som att Djurgården kommer inleda en marsch uppåt i tabellen och se till att hamna i toppen innan säsongen är färdigspelad. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar