måndag 1 oktober 2012

Tips: Så slutar matcherna i Elitserien

Intressant omgång med många matcher som redan så här tidigt på säsongen kan betecknas som viktiga. Framför allt i botten av tabellen finns det några väldigt viktiga matcher. 

Luleå - Brynäs 1 

Johan Harju tillbaka i Luleå vilket ger en extra nerv. Skrev mer om den matchen Här så utvecklar mig inte mer än att säga att det blir jämnt men Luleå tar det till sist. 

Modo - Växjö 1 

Skrev även om den matcher mer utörligt så klicka här för att läsa mer. Modo tar det, Växjö i usel form kommer få det extremt svårt här. 

Timrå - Skellefteå 2 

Skellefteå har kommit igång på allvar samtidigt som Timrå har börjat få det jobbigt. Timrå skulle verkligen behöva poäng här men jag tror att gästerna i kraft av en mycket bättre form och bättre spelare är ofina nog att åka hem med alla tre poäng. 

AIK - Rögle X 

AIK är piskade att vinna den här matchen, inte en seger så här långt och en förlust mot nykomlingen Rögle skulle mycket väl kunna innebära att AIK byter tränare. Rögle har en tuff uppgift framför sig men jag tror att man tar minst en poäng här. 

Färjestad - Linköping 1 

Det här är en svårförutsägbar match, två lag som sett bra ut, glödheta Carl Söderberg finns i Linköing, Salak har varit lika het sista matcherna för Färjestad. En oerhört intressant "match i matchen" men tror ändå Färjestad är det starkare laget till sist. 

HV71 - Frölunda 1 

HV71 imponerar så här långt i serien. Man gjorde ett bottennapp mot Modo men har studsat tillbaka. Frölunda är svårbedömda just nu, man visar att formen är på gång och laget har sett mycket bättre ut de senaste två omgångarna än tidigare på säsongen. Men HV71 är för starka, hemmainst. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar